direct offerte aanvragen?   bel: 026 - 325 65 83

logo Evers Logistieklogo Evers Logistiek

PALLETTRANSPORT MKB 2020

Door ons uitgebreide nationale- en internationale netwerk zijn wij in staat om door heel Nederland maar ook ver daarbuiten pallets op elke locatie te laten bezorgen of te laten ophalen. Los hiervan rijden wij dagelijks onze eigen regionale en landelijke combinatieroutes. Naast ons aanbod in koeriersritten is het ook het mogelijk om uw pallets door ons op route mee te laten nemen. Bij het aanmelden van uw pallets kunt u onderstaand overzicht aanhouden om te bepalen welke type pallets u heeft te verzenden; 
 
Minipallets= 60cm x 80cm x 100cm / 150 KG
Europallets= 80cm x 120cm x 180cm / 500 KG
Blokpallets= 100cm x 120cm x 180cm / 750 KG
 
Bij twijfel of afwijkende maten / gewichten kunt u ons gerust even bellen of mailen. 
 
 

Stukgoedzendingen

Buiten mini-, euro- en blokpallets om kunt u ook al uw stukgoedzendingen via Evers Logistiek laten bezorgen. Wederom in eigen beheer of via ons eigen logistieke netwerk. Voorbeelden van stukgoedzendingen zijn: fietsen in dozen, zwaardere accu’s, matrassen in hoezen, lengte zendingen, witgoed, motorblokken, rollen tapijt, zwaardere- en grotere dozen enz. 

 

 

Palletopslag + Palletoverslag + Orderpicking

Evers Logistiek beschikt over een professioneel ingerichte en beveiligde ruimte voor de op- en overslag van uw pallets. Hiermee creëert u binnen uw bedrijf meer ruimte voor uw core business. Bovendien kunnen we diverse logistieke diensten aan uw op- of overslag toevoegen. Voor u betekent dit minder handelingen, meer efficiency waar u geen omkijken naar hebt!

 
 
 • Palletopslag.
  Het tarief hiervan is afhankelijk van het aantal palletplaatsen dat u huurt en de aanvullende diensten die wij voor u uitvoeren.

 • Palletoverslag.
  Wij kunnen uw pallets ook regionaal, nationaal en wereldwijd verzenden.

 • Palletopslag af leverancier.
  U kunt uw pallets rechtstreeks vanaf de fabriek/leverancier bij ons laten afleveren.
 • Palletopslag met orderpicking door Evers logistiek.
  U kunt de producten op uw pallets door ons verzendklaar laten maken.

 • Vloeroppervlakte huren.
  U kunt ook een aantal vierkante meters vloeroppervlakte huren die u naar uw eigen idee inzet voor uw logistieke doeleinden.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 026 - 325 65 83 of 06 - 20261516