direct offerte aanvragen?   bel: 026 - 325 65 83

logo Evers Logistieklogo Evers Logistiek

QPO Logistics - Voor al uw groter transport ! 

Speciaal voor al het zwaardere transport dat wij voor onze klantenkring uitrijden hebben wij een nieuwe B.V. opgericht genaamd QPO Logistics! Wij zijn in bezit van een NIWO vergunning en verzorgen dagelijks het transport van diverse grote ladingen. Via QPO Logistics zijn wij nog breder inzetbaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook voor uw grotere ladingen kunt u ons uiteraard 24/7 benaderen. Heeft u een ritopdracht of een prijsaanvraag nodig neemt u dan eenvoudig contact op met ons kantoor, wij helpen u graag verder. 

 

Bent u benieuwd wat wij voor uw grotere ladingen kunnen betekenen dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend navraag bij ons doen via de telefoonnummers 026-3256583 + 06-83014700 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

QPO Logistics logo RGB omlijnd 30012020 01

BE-Combi & Vrachtwagen 

 

Ons wagenpark zal zich via QPO Logistics goed blijven uitbreiden. Gestart in 2019 beschikken we inmiddels over een BE Combinatie met schuifzeil en 3 vrachtwagens waarvan 1 met harmonica deuren. Daarnaast beschikken we over 2 bakwagens van 19m3 voor hogere en bredere lading met een laag netto gewicht.

 

Wij hebben inmiddels al ruime ervaring in het vervoeren van tal van ladingen in opdracht van lokale bedrijven tot opdrachtgevers die onze koeriers tot ver in Frankrijk, Duitsland, Polen en Engeland sturen. Wij staan ongeacht van de afstand open voor iedere rit en denken graag met u mee voor een passende oplossing! Voor zowel terugkomende ritten als Ad-Hoc aanvragen kunt u altijd bij ons terecht, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

 

vrachtwagen_1.jpegBE_Combi.jpg